جلسه آموزشی پیشگیری از کرونا برای 30 نفر از مدیران و مراقبین مراکز بهزیستی زرند  برگزار شد

جلسه آموزشی با همکاری شبکه بهداشت و درمان زرند برای 30 نفر از مدیران – مربیان و مراقبین مراکز روزانه وشبانه روزی تحت نظارت در سالن اجتماعات بهزیستی زرند برگزار شد

  به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کرمان به نقل از زرند ، در  این جلسه  آموزشی که با هدف آشنایی مدیران - مربیان و مراقبین مراکز روزانه و شبانه روزی با اصول پیشگیری از شیوع کرونا برگزار شد ؛ محمودخسروی کارشناس شبکه بهداشت رعایت اصول بهداشتی را اولین و مهمترین عامل برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا دانست و اظهار داشت : ضدعفونی تمام وسایل و شستشوی روزانه ملحفه ها در مراکز ضروری است .
وی نصب تهویه و رعایت اصول بهداشتی در پخت غذا را از دیگر اصول مهم ذکر کرد که باید مورد توجه قرار گیرد و افزود : مواد غذایی به ویژه گوشت و تخم مرغ باید کامل پخته و از نیم پز شدن مواد غذایی خودداری شود .
کارشناس شبکه بهداشت شهرستان زرند ، بر قرارگرفتن ویتامین C در برنامه غذایی فرزندان مراکز تاکید کرد و گفت : علاوه بر انجام تب سنجی روزانه باید در صورت مشاهده افراد دارای علائم سرماخوردگی این افراد در اتاق دیگری نگهداری و مراقبت شوند .
گفتنی است در این جلسه به پرسش ها شرکت کنندگان پاسخ داده شد .

کد خبر 14690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد